Evertonin uusi manageri Sean Dyche aikoo selvittää perinpohjaisesti, mistä hyökkääjä Dominic Calvert-Lewinin loukkaantumishuolet voisivat johtua.

Calvert-Lewin, 25, näytti jo olevan matkalla kohti englantilaishyökkääjien eliittiä, mutta hän on kärsinyt tällä ja viime kaudella niin isoista kuin pienistä vammoista, jotka ovat nakertaneet hänen peliminuuttejaan.

Kuluvalla kaudella Calvert-Lewin on pelannut kaikki kilpailut huomioiden vain 12 ottelussa ja onnistunut maalinteossa vasta kerran.

Häneltä jaa takareisivaivojen takia väliin myös tulevan viikonlopun ottelu Leedsiä vastaan, eikä hän pelaa välttämättä myöskään ensi viikolla Aston Villaa vastaan.

Dyche toivoo, että Everton saa hoivattua Calvert-Lewinin vielä takaisin täyteen kuntoon.

– Minun on tutustuttava hänen fysiologiseen historiaansa. Minun on opittava, mitä häen kroppansa kestää ja mitä ei. Sitä me yritämme nyt, kommentoi Dyche Daily Mailin mukaan.

– Puhumme hänelle, lääketieteelliselle henkilökunnalle ja urheilututkijoille ja katsomme tilastoja. Tarkastelemme hänen harjoitusohjelmiaan ja hänen juoksumääriään.

– Millainen hänen ruokavalionsa on? Millainen on hänen elämäntapansa? Millaisella autolla hän ajaa, mitä patjaa hän käyttää, kuinka monta tuntia hän nukkuu yössä? luetteli Dyche.