Manchester United voitti sunnuntaina Leicesterin Valioliigassa tyylipuhtaasti 3-0.

Manchester United nousi voiton myötä kolmen pisteen päähän paikallisvastustajastaan Manchester Citystä, joka jäi lauantaina tasapeliin Nottingham Forestin vieraana. Sarjakärki Arsenal on viiden pisteen päässä Manchester Unitedista.

Kerrassaan loistavaa alkuvuotta pelaava Marcus Rashford oli jälleen maalinteossa. Rashford iski kaksi maalia Leicesterin verkkoon. Myös Jadon Sancho onnistui maalinteossa.

MM-tauon jälkeen Rashford on tehnyt 17 ottelussa yhteensä 16 maalia. Kun koko kausi ja kaikki kilpailut lasketaan mukaan, on Rashford viimeistellyt jo 24 maalia. Rashford on rikkonut yhden kauden maaliennätyksensä, vaikka kuluva kausi on edennyt vasta helmikuulle.

B/R Football

@brfootball
Marcus Rashford has 16 goals in 17 games since coming back from the World Cup 🫡