Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag sanoo, että laitahyökkääjä Jadon Sancho ei ole vielä saanut itsestään kaikkea irti, vaikka englantilaistaituri onkin vakuuttanut viime aikoina otteillaan.

Sancho, 22, palasi helmikuun alussa tositoimiin oltuaan yli sata päivää pelaamatta. Hän vetäytyi lokakuun jälkeen sosiaalisesta mediasta ja matkusti ten Hagin suosittelemien henkilökohtaisten valmentajien kanssa treenaamaan Hollantiin löytääkseen vireensä ja itseluottamuksensa uudestaan.

Englannin maajoukkuelaiturin tilanteesta kerrottiin niukasti julkisuuteen, mutta ten Hag sanoi, että Sanchon tapauksessa kyse oli sekä fyysisistä että henkisistä ongelmista.

Pelikentille palattuaan Sancho on esiintynyt viidessä ottelussa ja onnistunut maalinteossa kahdesti, viimeksi sunnuntaina 3-0-voitossa Leicesteriä vastaan Valioliigassa.

Ten Hag huomioi Sanchon positiiviset esitykset sunnuntain ottelun jälkeen, mutta sanoi, että odottaa häneltä vielä enemmän.

– Hän on menossa oikeaan suuntaan, mutta hän ei tällä hetkellä saavuta rajojaan. Hänellä on paljon varaa kehittyä, vaikka hän pelaa jo nyt korkealla tasolla, sanoi ten Hag Sky Sportsin haastattelussa.

– Olen varma, että hänen suorituksensa kehittyvät varsinkin, jos hän jatkaa jalkapallosta nauttimista.

– Tänään hän pelasi keskikentällä, teki mahtavia juoksuja ja antoi mahtavia syöttöjä, pelasi hyvin pallon kanssa ja minua miellyttivät erityisesti hänen suunnanmuutoksensa puolustussuuntaan.