Manchester United pelaa hienoa kautta.

Se on Valioliigassa kolmantena ja eteni torstai-iltana Eurooppa-liigan neljännesvälieriin voitettuaan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Barcelonan yhteismaalein 4-3. Lisäksi Manchester United kohtaa sunnuntaina Newcastlen Liigacupin finaalissa.

Muun muassa Harry Maguire on jäänyt kuluvalla kaudella hyvin pienelle vastuulle Erik ten Hagin alaisuudessa. 29-vuotias Maguire on päässyt vain viidesti Manchester Unitedin avauskokoonpanoon Valioliigassa. Joukkueen kapteenin on todennäköisesti määrä vaihtaa maisemaa kuluvan kauden jälkeen.

Corriere dello Sportin saamien tietojen mukaan Manchester United aikoo vahvistaa toppariosastoaan kesällä ja on hyvin kiinnostunut hankkimaan Napolissa loistavan Kim Min-Jaen.

Napoli hankki 26-vuotiaan Kimin viime kesänä 18 miljoonalla eurolla Fenerbahçesta ja eteläkorealainen on ollut kuluvalla kaudella kenties koko Serie A:n paras toppari. Napoli johtaa Serie A:ta ylivoimaisella 15 pisteen erolla Internazionaleen.

Manchester Unitedin on oltava kuitenkin nopea, sillä Min-Jaen sopimuksessa oleva 45 miljoonan euron ulosostopykälä on aktivoitavissa vain heinäkuun kahden ensimmäisen viikon ajan. Napoli haluaa luonnollisesti tehdä huippuhankintansa kanssa jatkosopimuksen, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty.