Valioliigassa pelattiin kaksi ottelua keskiviikkoiltana.

Sarjakärki Arsenal kohtasi kotikentällään Evertonin. Mikel Artetan miehistö nappasi tyylipuhtaan 4-0 -voiton Sean Dychen Evertonista ja karkasi viiden pisteen päähän Manchester Citystä. Arsenal ja Manchester City ovat nyt kummatkin pelanneet 25 sarjaottelua.

Bukayo Saka vei Arsenalin johtoon avausjakson lopussa. Gabriel Martinelli pisti pelin pakettiin muutamaa minuuttia myöhemmin iskettyään isäntien toisen täysosuman. Martin Ødegaard viimeisteli luvut 3-0:aan noin 20 minuuttia ennen päätösvihellystä. Martinelli osui vielä toistamiseen 81. minuutilla.

Samaan aikaan toisaalla Liverpool isännöi Wolverhamptonia. Liverpool nappasi täyden pistepotin 2-0 -voitolla. Surkeaa kautta pelaava Liverpool oli voiton tarpeessa, sillä sen viime viikko oli synkkä. Real Madrid kaatoi Liverpoolin Anfieldilla Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa 5-2 ja viime viikonloppuna Liverpool jäi maalittomaan tasapeliin Crystal Palacen vieraana.

Loukkaantumisesta kärsinyt Darwin Núñez parsittiin pelikuntoon ja kärki oli viedä isännät johtoon noin 25 minuuttia ennen päätösvihellystä, mutta täysosuma hylättiin Diogo Jotan rikkeen vuoksi. Hetkeä myöhemmin Virgil van Dijk toimi Liverpoolin pelastavana enkelinä iskettyään johtomaalin. Mohamed Salah iski Liverpoolin toisen maalin vain muutama minuutti van Dijkin avausosuman jälkeen. Liverpool nousi voiton myötä kuudenneksi Valioliigassa.