Manchester Unitedin pelaajalegenda Roy Keane sanoo, että laitahyökkääjä Antonylle käy vielä huonosti, jos hän jatkaa vastustajien nöyryyttäämistä harhautuksillaan.

Näyttävistä kuljetuksistaan ja kikoistaan tunnettu Antony, 23, on ajoittain saanut negatiivista palautetta, jos hänen harhauttelunsa on johtanut kentällä etenemisen sijasta pelin hidastamiseen tai pallonmenetyksiin.

Palautetta on tullut myös vastustajien taklausten muodossa. Pallon kanssa tanssahteleva brasilialainen saattaa olla yleisön, muttei jokaisen puolustajan mieleen.

Unitedia pelaajaurallaan kipparoinut Keane uskoo, että Antony saattaa loukata itseään jatkossa, jos brassilaituri jatkaa vastustajien tahallista härnäämistä. Kuluvalla kaudella Antonylta on jäänyt yhdeksän ottelua väliin erilaisten vammojen takia.

– Luulen, että hänen on opittava kantapään kautta. Pelaajat ovat ottaneet hänet tähtäimeensä, kommentoi Keane ITV:lle.

– Näimme sen viikonloppuna [liigacupin finaalissa Newcastlea vastaan], kun hän yritti saada puolustajat näyttämään hölmöltä. Pelaajat ovat yrittäneet taklata häntä selkäpuolelta, joten hänen on opittava nopeasti. Muuten hän saa lisää vammoja.