Newcastle on kiinnostunut Arsenalin laitapuolustajasta Kieran Tierneystä, kertoo Telegraph.

Uusi vasen laitapakki on yksi Newcastlen päätavoitteista ensi kesän siirtoikkunassa. Tällä kaudella tonttia on hoitanut enimmäkseen Dan Burn, joka on totuttu näkemään aiemmin urallaan topparina.

Tierney, 25, on jäänyt Arsenalissa vähälle peliajalle Oleksandr Zintšenkon saavuttua seuraan viime kesänä, mutta Tykkimiesten odotetaan haluavan hänestä eri lehtitietojen mukaan reilut 30 miljoonaa puntaa (noin 34 miljoonaa euroa)

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Transfer News Live

@DeadlineDayLive
🚨 Arsenal are willing to listen to offers for Kieran Tierney in the summer, with Newcastle eyeing a £30m+ move.

(Source: Telegraph / Times)

Hintapyyntöä selittää se, että Skotlannin maajoukkuepakin ja Arsenalin sopimusta on tämän kauden jälkeen jäljellä vielä kolme vuotta.

Newcastlen päävalmentaja Eddie Howe on pitänyt Tierneyä silmällä jo pitkään. Pelaajan tulevaisuus riippunee osittain siitä, missä Arsenalin toinen vasen laitapuolustaja Nuno Tavares pelaa ensi kaudella.

Tavares, 23, on parhaillaan lainalla ranskalaisessa Marseillessa, eikä hänen diilinsä sisällä osto-optiota. Hänen tulevaisuutensa Arsenalin kanssa on kuitenkin vielä kysymys.

Portugalilaispuolustaja siirtyi Arsenaliin toissa vuonna Benficasta kahdeksalla miljoonalla eurolla, mutta Tavaresin debyyttikausi Valioliigassa ei tehnyt suurta vaikutusta.