Tottenhamin päävalmentaja on vaihtumassa kuluvan kauden jälkeen. Antonio Conten sopimus päättyy tähän kauteen ja tämän hetken tietojen mukaan osapuolet eivät ole jatkamassa yhteistä taivaltaan.

The Athletic kertoo, että Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy on antanut urheilutoimenjohtaja Fabio Paraticille tehtäväksi laatia listan seuraajaehdokkaista.

Osa listan nimistä on jo tiedossa. Lehden mukaan kärkiehdokas on entinen Espanjan maajoukkueen ja Barcelonan päävalmentaja Luis Enrique. Enrique valmensi Barcelonaa kausina 2014-17 ja johdatti joukkueen lukuisiin mestaruuksiin, mukaan lukien triplaan. Espanjan maajoukkue ylsi Enriquen alaisuudessa parhaimmillaan EM-välieriin. Viime MM-kisoissa Espanja putosi neljännesvälierissä Marokolle, minkä jälkeen Enrique erosi tehtävästä.

Athleticin mukaan Paraticin listalla on myös itävaltalainen Oliver Glasner, joka johdatti Eintracht Frankfurtin Eurooppa-liigan mestaruuteen viime kaudella. Lehden tietojen mukaan Paratici pitää myös Sporting CP:n Rúben Amorimista ja Napolin Luciano Spallettista. Sen sijaan Tottenhamin ex-valmentaja Mauricio Pochettino ei Athleticin mukaan ole Paraticin listalla, vaikka huhut ovat viime aikoina vieneet myös Pochettinoa Spursin puikkoihin.

Lue lisää