Burnley pelaa loistavaa kautta.

Vincent Kompanyn valmentama Burnley johtaa Mestaruussarjaa jopa kymmenen pisteen erolla toisena olevaan Sheffield Unitediin. Kolmantena oleva Middlesbrough on jäänyt jo 17 pisteen päähän, joten Burnleyn paluu Valioliigaan varmistunee jo lähiviikkoina.

Burnley kohtaa pian Manchester Cityn FA Cupin puolivälierissä. Kompany edusti pelaajaurallaan Manchester Cityä 11 vuoden ajan ja pelasi seurassa komeat 360 ottelua. Pep Guardiola ehti valmentaa Kompanya kolmen ja puolen vuoden ajan.

Guardiola totesi hiljattain Kompanyn valmentavan Manchester Cityä ennemmin tai myöhemmin. Kompany toppuuttelee Guardiolan väitettä.

– Mielestäni Manchester Cityllä on aina oltava maailman paras valmentaja, enkä minä ole sellainen. Joten keskityn ainoastaan kehittämään Burnleyta. Katsotaan, mitä tapahtuu.

– Manchester Cityllä on maailman paras päävalmentaja tällä hetkellä ja toivon hänen jäävän sinne vielä kymmeneksi vuodeksi. Jos niin ei tapahdu, on Manchester Cityn pestattava maailman toiseksi paras valmentaja, ja minä olen siinä rankingissa todella alhaalla.

Manchester City ja Burnley iskevät yhteen FA Cupissa ensi viikon lauantaina 18. maaliskuuta.