Borussia Dortmundin ykkösmaalivahti Gregor Kobel on herättänyt Chelsean ja Manchester Unitedin kiinnostuksen, kertoo saksalaislehti Sport1:n Die Dortmund-Woche -podcast.

Sveitsiläismaalivahti on pelannut loistavan kauden Dortmundin maalilla. Edukseen esiintynyt Kobel nousi viime kaudella Dortmundin ykkösvahdiksi. Dortmund haluaa pitää maalivahdistaan kiinni, mutta saattaa joutua luopumaan hänestä, jos Englannista saapuvat tarjoukset ovat liian hyviä hylättäväksi.

Manchester United etsii uutta ykkösvahtia.

David De Gean sopimus seuran kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, eivätkä osapuolet ole toistaiseksi päässeet yhteisymmärrykseen uudesta jatkosopimuksesta. Kummatkin osapuolet haluavat solmia uuden sopimuksen, vaikkakin Manchester United ehdottaa maalivahdilleen hyvin merkittävää palkanpudotusta. Jos De Gea ei suostu siihen, Manchester United tarvitsee tuota pikaa uuden ykkösmaalivahdin.

Chelsea etsii myös uutta mitat täyttävää maalivahtia. Kepa on ohittanut Edouard Mendyn nokkimisjärjestyksessä, mutta Chelsea ei ole tyytyväinen nykyiseen maalivahtitilanteeseensa ja yrittää löytää uuden veräjänvartijan kuluvan kauden jälkeen.

Lähteen mukaan Chelsean seurajohto tapasi Kobelin agentin viime viikolla ennen kuin Chelsea ja Dortmund iskivät yhteen Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osassa. Chelsea eteni puolivälieriin yhteismaalein 2-1.