Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag sanoo, että hän aikoo peluuttaa keskikenttäpelaajiaan Bruno Fernandesia ja Casemiroa Real Betisiä vastaan, vaikka kumpikin on vain varoituksen päässä pelikiellosta.

United pelaa tänään, torstaina, Betisin vieraana Eurooppa-liigan neljännevälierien toisessa osaottelussa. Viikko sitten Manchester United voitti avausosan Old Traffordilla näytöstyyliin 4-1.

Ten Hag ei näe johtoa niin suurena, että hän olisi valmis penkittämään Fernandesin, 28, ja Casemiron, 31, jotka ovat olleet Unitedin kantavia voimia tällä kaudella.

Fernandes ja Casemiro ovat pelanneet maalivahti David de Gean jälkeen Manchester Unitedin pelaajista suurimmat peliminuutit Eurooppa-liigassa.

– He pelaavat, koska vastustaja on todella hyvä, sanoi ten Hag ESPN:n mukaan.

– Saimme hyvän tuloksen viime viikolla, mutta me tarvitsemme parhaat pelaajamme. Me tarvitsemme tuloksen, me tarvitsemme voiton.

Casemirolle pelikiellot ovat tulleet viime viikkoina harvinaisen tutuiksi, sillä hänet on ajettu lyhyen ajan sisällä kahdesta sarjaottelusta suoralla punaisella kortilla ulos. Ensimmäisestä napsahti kolmen ottelun pelikielto ja seuraavasta neljän.

Tätä kautta ennen Casemiro ei ollut koskaan aiemmin urallaan saanut suoraa punaista korttia.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Football Daily

@footballdaily
🎥 🔴 Manchester United in training ahead of their Europa League second leg tie against Real Betis

✅ Sabitzer
✅ Martial
✅ Lindelof
❌ Antony

Manchester Unitedilta puuttuvat Betisiä vastaan laitahyökkääjät Antony ja Alejandro Garnacho, keskushyökkääjä Anthony Martial sekä keskikentän pitkäaikaispotilaat Christian Eriksen ja Donny van de Beek.

Antony, 23, on sivussa sairastumisen takia ja Garnacho, 18, loukkasi nilkkaansa edellisessä sarjaottelussa Southamptonia vastaan.

– Siinä menee viikkoja. On vaikea tehdä diagnoosia näin nopeasti, mutta näin hänen (Garnachon) linkuttavan ja siksi otin hänet vaihtoon, sanoi ten Hag.

– Hän palaa tositoimiin ennen kauden loppua. Me voimme voittaa tällä kaudella paljon, joten hänen on oltava valmiina palaamaan mahdollisimman pian.