Englannin A-maajoukkueen päävalmentaja Gareth Southgate on nimennyt joukkueensa maaliskuun EM-karsintaotteluihin.

EM-karsinnat potkaistaan käyntiin ensi viikolla. Englanti kohtaa ensi viikon torstaina vieraskentällä hallitsevan Euroopan mestarin Italian. Karsintaurakka jatkuu ensi viikon sunnuntaina kotiottelulla, kun Ukraina vierailee Wembleyllä.

Southgate jätti muun muassa Liverpoolin Trent Alexander-Arnoldin ulos joukkueestaan. Laitapuolustaja on jäänyt hyvin pienelle vastuulle Southgaten alaisuudessa viime aikoina. Alexander-Arnold on pelannut vain kaksi A-maaottelua viimeisen vuoden aikana ja pääsi kentälle yhdessä MM-kisaottelussa.

Raheem Sterling on myös sivussa joukkueesta. Southgate kertoi lehdistölle, ettei Sterling ole parhaillaan pelikunnossa. Southgaten mukaan Sterling olisi kunnossa ollessaan ollut mukana joukkueessa.

Vedonlyöntiskandaalin keskellä oleva Ivan Toney on mukana joukkueessa. Southgate ei valinnut maalitykkiä MM-kisajoukkueeseensa. Toneyta odottanee hyvin merkittävä pelikielto, kun kärki myönsi rikkoneensa lukuisia jalkapalloliitto FA:n vedonlyöntisääntöjä.

England

@England
Here we go... your #ThreeLions for March camp! 🦁