Arsenal johtaa Valioliigaa kahdeksan pisteen erolla Manchester Cityyn. Manchester City on pelannut yhden ottelun Arsenalia vähemmän.

Kauden viimeinen kolmannes on käynnissä ja Arsenal tavoittelee ensimmäistä Valioliigan mestaruuttaan 19 vuoteen.

Arsenal voitti sunnuntaina Crystal Palacen 4-1. Kyseessä oli Arsenalille jo sarjakauden 22. voitto.

Joukkueen kapteeni Martin Ødegaard pelasi tuttuun tapaan täydet minuutit Arsenalin keskikentällä. Ødegaard yrittää johdattaa joukkueensa Valioliigan mestariksi. Ødegaardilta tiedusteltiin, unelmoiko hän jo sarjamestaruudesta.

– Se on ollut unelmani pikkupojasta saakka, joten tietenkin voin unelmoida siitä. Pääasia on kuitenkin pysyä rauhallisena, tehdä kovasti töitä ja varmistaa se, että kehitymme joka päivä. Uskon jokaisen nauttivan tästä tilanteesta. Olemme siinä tilanteessa, missä haluammekin olla ja meidän on nautittava siitä. Olemme hyvässä asemassa. Kaikki ovat yhdessä. Meidän on vain jatkettava samalla tavalla ja pysyä tässä asemassa.

Arsenal putosi viime viikolla Eurooppa-liigasta hävittyään rangaistuspotkukilpailussa Sportingille. Se oli Arsenalille merkittävä takaisku, mutta joukkue pelasi silti laadukkaan ottelun sunnuntaina.

– Se osoittaa, miten nälkäinen joukkue meillä on. Torstai-ilta oli vaikea meille kaikille. Halusimme tehdä jotain erityistä Eurooppa-liigassa. Se oli pitkä ilta. Jatko-ottelut ja kaikki sellaiset, joten tappio oli vaikea ottaa vastaan, mutta halusimme nousta heti takaisin. Kaikki olivat valmiita ja onnistuimme siinä, Ødegaard viittasi sunnuntaiseen voittoon.

LUE MYÖS: Gabriel Jesus paljasti Arsenalin suurimman vahvuuden: ”Tämän kilpailun voittamiseen tarvitsemme enemmän kuin 11 pelaajaa”