Harry Kanen tulevaisuudesta on puhuttu jo pitkään.

Kanen sopimus Tottenhamin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen. Osapuolet keskustelevat jatkosopimuksesta, mutta jos sitä ei synny, saattaa Tottenham joutua myymään keulakuvansa ja kapteeninsa jo kesällä saadakseen hänestä siirtosumman.

Timesin saamien tietojen mukaan Tottenham on asettanut Kanelle hintalapun.

Se on sata miljoonaa puntaa, eli reilut 114 miljoonaa euroa. Lisäksi kyseinen summa on maksettava yhdellä kertaa. Siirtosummat maksetaan yleensä useissa eri osissa, mutta Tottenham on suostuvainen myymään Kanen vain, jos vaadittu summa maksetaan seuralle yhdellä ja samalla kertaa.

Ainakin Manchester Unitedin on kerrottu olevan hyvin kiinnostunut Kanesta. Manchester United haluaa hankkia kesällä laadukkaan maalintekijän riveihinsä ja pitää Kanea potentiaalisena vaihtoehtona.

Kesällä 30 vuotta täyttävä Kane on viimeistellyt kuluvalla kaudella 20 maalia Valioliigassa.

LUE MYÖS