Arsenalin hyökkääjälupaus Folarin Balogun kertoo, että hän on saanut lainapestinsä aikana hyviä neuvoja seuran suurlegendalta Thierry Henrylta.

Balogun, 21, on ollut ilmiliekeissä ranskalaisessa Stade Reimsissä, jota hän edustaa tämän kauden ajan.

Edellisellä sarjakierroksella hänestä tuli 67 vuoteen ensimmäinen pelaaja, joka on onnistunut tekemään debyyttikaudellaan Ligue 1:ssä vähintään 17 maalia.

Balogun kertoi Football.Londonin haastattelussa, että Arsenalin kaikkien aikojen maalintekijä Henry, 45, on antanut hänelle arvokkaita neuvoja Ranskan-komennuksen aikana.

– Puhuin hänelle ensimmäistä kertaa ennen PSG-peliä. Hassua kyllä, hän laittoi minulle kannustusviestejä ennen Monaco-peliä, tein voittomaalin ja sitten viestittelimme pelin jälkeen. On mukava tutustua häneen henkilökohtaisemmalla tasolla. Kysyn häneltä kysymyksiä, ja hän auttaa minua.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

ESPN UK

@ESPNUK
Most goals scored by U21 players in Europe's top five Leagues this season:

🥇 Balogun - 17
🥈 Martinelli - 13
🥉 Saka - 12

Arsenal shining all over Europe ⭐️

– Se ei ole mitään todella syvällistä. Se on enemmänkin sitä, että lajin huiput nähnyt henkilö keskustelee minunlaiseni ihmisen kanssa, joka ottaa nyt samoja askelia urallaan, mitä tulee pelaamiseen Englannissa ja ulkomailla.

– Hän tietää sen tunteen ja miten epämukavaa se voi olla, joten kysyn yleisluontoisempia kysymyksiä hänen urastaan ja siitä, miltä hänestä tuntui tietyissä vaiheissa. Se on kevytmielistä, mutta se antaa minulle mahdollisuuden saada häneltä hyviä neuvoja.

Balogunin on määrä palata Arsenaliin ensi kesänä, mutta hänen tulevaisuutensa on vielä hämärän peitossa, koska Tykkimiehillä on niin paljon vaihtoehtoja piikkipaikalle. Nuorukainen ei ole kuitenkaan huolissaan siitä, etteikö hänellä olisi kysyntää.

– Olen varma, että olen herättänyt tekemisilläni huomiota – en pelkästään Arsenalissa, vaan kaikkialla.

– Kyse on vain siitä, että jatkan sitä, pysyn keskittyneenä ja autan joukkuetta saavuttamaan potentiaalinsa tällä kaudella. Sen pidemmälle en ole asiaa ajatellut.