Chelsea on tyytymätön siihen, että sen entinen päävalmentaja Thomas Tuchel kosiskeli apuvalmentaja Anthony Barrya julkisesti Bayern Müncheniin, kertoo Telegraph.

Tuchel, 49, nimitettiin perjantaina Bayernin uudeksi päävalmentajaksi, ja hän ilmoitti heti ensimmäisessä lehdistötilaisuudessaan, että haluaa 36-vuotiaan Barryn valmennusryhmäänsä.

– Valmennusryhmänikään ei ollut varautunut, joten iso kiitos heidän perheilleen joustavuudesta. Yritämme lisätä ryhmäämme vielä Anthony Barryn, joka on parhaillaan Chelseassa, sanoi Tuchel.

Frank Lampard hankki Barryn Chelseaan kesällä 2020 tämän työskenneltyä aiemmin Wiganissa. Barry on saanut pitää paikkansa Chelsean valmennusryhmässä, vaikka päävalmentajat ovat vaihtuneet.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Bayern & Germany

@iMiaSanMia
Chelsea have received an approach from Bayern for assistant coach Anthony Barry, but the club are disappointed with their former head coach Thomas Tuchel for making his interest public [@Matt_Law_DT]

Tuchel työskenteli Chelseassa vuosina 2021-2022 ja voitti lontoolaisten kanssa heti ensimmäisellä kaudellaan Mestarien liigan. Hän sai kenkää lontoolaisseurasta viime syksynä ajauduttuaan erimielisyyksiin Chelsean uusien omistajien kanssa.

Bayern München on ollut Tuchelin lehdistötilaisuuden jälkeen yhteydessä Chelseaan Barryn seuravaihdokseen liittyen. Barry on tiettävästi kiinnostunut siirtymään Saksaan, mutta Bayern ei ole vielä tehnyt hänelle henkilökohtaisesti tarjousta.

Vaikka Chelsea oli jo valmiiksi tietoinen siitä, että se joutunee kamppailemaan pitääkseen Barryn, lontoolaisseura on pettynyt siihen, että Tuchel kertoi julkisesti halustaan työskennellä tämän kanssa uudestaan.