Manchester United ja Chelsea yrittivät hankkia Fiorentinan keskikenttäpelaajan Sofyan Amrabatin tammikuun siirtoikkunan loppuhetkillä, sanoo hänen veljensä Nordin Amrabat.

Sofyan Amrabat, 26, oli iso tähti Marokon maajoukkueessa, joka ylsi Qatarin MM-kisoissa sensaatiomaisesti välieriin.

Fiorentinan ja Amrabatin sopimusta on jäljellä alle 1,5 vuotta, mutta italialaisseura ei ollut valmis luopumaan hänestä tammikuussa, vaikka kiinnostusta riitti.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Sofyan Amrabat’s brother Nordin: “I can name three clubs who were concrete in the last two or three days of the transfer window”, told @VoetbalPrimeur. 🇲🇦

🔴 “Manchester United wanted a loan with an option to buy deal, Fiorentina rejected”. #MUFC

Watfordia aikoinaan edustanut Nordin kertoi Voetbal Primeurin haastattelussa, että Fiorentina hylkäsi vuoden alussa tarjouksia Manchester Unitedilta, Chelsealta ja Barcelonalta.

– [Fiorentinan] puheenjohtaja Rocco Commisso sanoi MM-kisojen aikana, että hän ei myy Sofyania, mutta uskon, että hän yritti vain nostaa hintalappua.

– Sofyania kohtaan oli paljon kiinnostusta, ja hän halusi lähteä Firenzestä vain huipputason joukkueeseen. Saimme paljon tarjouksia Englannista, ja ne seurat olivat valmiita maksamaan huomattavia siirtokorvauksia.

– Manchester United ilmestyi kuvaan kahden viimeisen päivän aikana, mutta heidän tarjouksensa oli laina osto-optiolla. Sitä Fiorentina ei halunnut. Barcelonalla oli talousvaikeuksia, eivätkä he pystyneet siksi lisäämään ostovelvoitetta diilin. Kolmas seura oli Chelsea.