Thomas Tuchel sai syyskuun alussa potkut Chelseasta.

Tuchel ehti valmentaa Chelseaa noin puolentoista vuoden ajan ja johdatti joukkueen Mestarien liigan voittoon keväällä 2021. Alkukausi oli kuitenkin odotuksiin nähden varsin tahmea ja Chelsean omistaja Todd Boehly päätti antaa Tuchelille potkut.

Ratkaisu oli monelle yllätys, sillä Tuchel oli tehnyt Chelseassa hyvää työtä.

Bayern München palkkasi Tuchelin hiljattain uudeksi päävalmentajakseen. Tuchel kertoi lehdistötilaisuudessa pitäneensä Chelsea-potkujaan shokkina.

– Se oli shokki. Tapaaminen kesti aamukahdeksalta vain kolmesta viiteen minuuttia. Kaikki oletimme, että olimme oikealla tiellä ja meillä oli enemmän aikaa rakentaa jotain. Chelsea oli minulle kuin perhe, joten se sattuu minua vieläkin. Minulla on siellä paljon ystäviä, eikä se muutu. Nyt olen löytänyt uuden haasteen ja olen todella onnellinen voidessani olla täällä.

Tuchel saattaa vielä kohdata Chelsean Mestarien liigassa. Se vaatii sitä, että Bayern pudottaa puolivälierissä Manchester Cityn ja Chelsea Real Madridin.