Tottenhamin hyökkääjä Richarlison on kiistänyt väitteet, joiden mukaan hän johti pelaajien kapinaa entistä päävalmentajaansa Antonio Contea vastaan.

Conte, 53, jätti Tottenhamin viime sunnuntaina luotsattuaan joukkuetta 16 kuukautta.

Aiemmin maaliskuussa Richarlison, 25, kritisoi Contea vähäisestä peliajastaan. Tällä viikolla argentiinalaismedia TyC Sports uutisoi, että Richarlison ja hänen joukkuekaverinsa Cristian Romero olivat uhanneet lähteä seurasta, jos Conte saa jatkaa.

Torstaina brassihyökkääjä vastasi väitteisiin sosiaalisessa mediassa.

– Se, että minua kyseenalaistetaan ja arvostellaan pelaajana suorituksestani, on osa jalkapalloa, ja ymmärrän sen. Valheiden kertomista en kuitenkaan hyväksy! Olen aina kunnioittanut Contea ja kaikkia valmentajiani, kommentoi Richarlison Twitterissä.

– Hän auttoi minua paljon, kun tulin Spursiin. Aina kun meillä oli ongelmia (vaikka ne olisivat olleet julkisia), ratkaisimme ne keskustelun ja ammattitaidon avulla – ja tämän hän voi vahvistaa.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Richarlison Andrade

@richarlison97
Questioning and criticizing me as a player for my performance is part of football and I got it. However, telling lies about me, I don't accept! I’ve always had a lot of respect for Conte and for all my coaches.

– En ollut kapinan johtaja häntä vastaan, päinvastoin. Olen pahoillani, etten onnistunut niin hyvin kuin hän odotti minulta, enkä tehnyt tarpeeksi, jotta hän olisi voinut jäädä. Kun hän lähti, lähetin hänelle viestin, jossa kiitin häntä kaikesta ja toivotin hänelle kaikkea hyvää, koska sen hän ansaitsee!

– Toimittaja, joka on vastuussa tästä kauheasta valheesta, ei tehnyt edes sitä vähintä, mikä olisi ollut puhuminen tiedottajani kanssa tai minun kuunteleminen. Huono ammattilainen ja persoona! Hävetkää, TyC Sports!

Richarlison siirtyi Tottenhamiin viime kesänä Evertonista 58 miljoonalla eurolla. Hän on pelannut debyyttikaudellaan Spursissa 27 ottelua tehden niissä kaksi maalia ja syöttäen neljä.

Conten tilalle astui loppukaudeksi hänen apuvalmentajanaan toiminut Cristian Stellini.

Lue lisää Tottenhamista!