Evertonin manageri Sean Dyche kuittailee Tottenhamin tähtihyökkääjälle Harry Kanelle tämän toiminnasta joukkueiden välisessä sarjaottelussa viime maanantaina.

Kane otti pelissä yhteen Evertonin keskikenttäpelaajan Abdoulaye Doucourén kanssa. Töniminen oli molemminpuolista, mutta Doucouré meni askeleen pidemmälle ja osui yhdellä töytäisyllään Kanen naamaan. Englannin maajoukkuehyökkääjä kaatui maahan pitelemään kasvojaan ja erotuomari David Coote kaivoi taskustaan Doucourélle punaisen kortin.

Kane on saanut ottelun jälkeen kritiikkiä reaktiostaan Doucourén töytäisyyn. Monien mielestä hän liioitteli kontaktia kaatuessaan maahan pitelemään kasvojaan.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
Was Harry Kane right to go to the ground after Abdoulaye Doucouré's hand to the face? ✋🤔

Dyche myöntää, että Doucouré teki virheen kajotessaan Kaneen, mutta häntä nauratti Tottenhamin tähtihyökkääjän reaktio tilanteeseen.

– Doucourén ei todellakaan tarvitse pyytää anteeksi. Loppujen lopuksi hän tietää, että toiseen ei voi käydä käsiksi, kommentoi Dyche Sky Sportsin mukaan.

– Ajattelin jossain vaiheessa, että häneltä (Kanelta) olisi saattanut katketa silmäripsi, mikä olisi ollut traagista, mutta hän näytti reagoivan hyvin.

Tottenhamin väliaikaisvalmentaja Cristian Stellini ei ymmärrä kritiikkiä, jota Kane on saanut kannattajilta, asiantuntijoilta ja ex-pelaajilta.

– En ole ikinä nähnyt hänen liioittelevan jotain. Minusta on outoa, että jotkut ex-pelaajat sanoivat vääriä asioita Harrysta, koska he ovat ex-pelaajia ja he ymmärtävät, mikä ero on siinä, että näkee tällaisen tilasteen hidastettuna ja sillä, että kokee sen tapahtumahetkellä. Se on täysin eri asia.