Willian on puhunut Fulhamin FA Cup -taipaleen päättäneestä käsivirheestään.

Brasilialaislaituri sai ulosajon maaliskuun puolivälieräottelussa Manchester Unitedia vastaan torjuttuaan pallon maaliviivalta kädellä. Manageri Marco Silva ja hyökkääjä Aleksandar Mitrovic saivat myös punaisen kortin hyökättyään tuomion jälkeen erotuomari Chris Kavanaghin päälle.

Puhuttava tilanne käänsi pelin Man Unitedille 3-1-lukemin.

Willianin mukaan kääntentekevä rike ei ollut tarkoituksella tehty.

– Se oli hyvin raskasta. Peli oli täysin hallinnassamme. En voi uskoa, että hävisimme sen, Willian kertasi Sportsmailille.

– Olimme paljon parempi joukkue. United on suuri seura ja siellä on vaikea pelata. Me olimme kuitenkin parempi joukkue ja olisimme voineet tehdä ehkä kolme maalia.

– Yritin siinä Unitedin rangaistuspotkussa syötönkatkoa palloon, mutta se lensi ylitseni ja minun täytyi juosta taaksepäin. Sitten olinkin 1vs1-tilanteessa Jadon Sanchon kanssa ja minun täytyi yrittää tehdä jotakin.

– Pallo tuli käteeni. En yrittänyt ottaa käsivirhettä ja sanoin tuomarille, että käteni oli lähellä vartaloani. Tiesin sen olleen rangaistuspotku, mutta toivoin vain varoitusta. Punainen kortti päätti ottelun meidän osaltamme.

Willianin seuratoveri Mitrovic sai tällä viikolla kahdeksan ottelun pelikiellon rikottuaan erotuomari Kavanaghin koskemattomuuden. 12 maalia tehnyt serbialainen on ollut Fulhamin tärkein pelaaja.

Mitrovicin pelikielto oli Willianin mielestä kohtuuttoman suuri.

– Minusta se pelikielto ei mennyt oikein, koska se oli tunteikas tilanne. Hän ei halunnut lyödä tuomaria sillä tavalla. Ehkä kolme tai neljä ottelua olisi riittänyt. Kahdeksan peliä on mielestäni liikaa.

– Hän on ok tilanteen kanssa, mutta surullinen joutuessaan jättämään niin monta tulevaa ottelua väliin. Hän on meille niin tärkeä pelaaja. Ottelut ilman häntä tulevat olemaan meille vaikeita.

LUE MYÖS!