Liverpool ja Arsenal pelasivat sunnuntaina 2-2 -tasapelin Anfieldilla.

Pistemenetyksen myötä Arsenal johtaa Valioliigaa nyt kuuden pisteen erolla yhden ottelun vähemmän pelanneeseen Manchester Cityyn.

Arsenal pelasi vakuuttavan avausjakson, mutta toisella jaksolla Liverpool oli Arsenalin niskan päällä ja olisi paremmalla viimeistelyllä napannut täyden pistepotin.

Arsenalin päävalmentaja Mikel Artetan mukaan joukkueen on pelattava tulevaisuudessakin samalla tavalla kuin avausjaksolla.

– On päivänselvää, että meidän on opittava tästä se, miten meidän on pelattava tulevaisuudessa samalla tavalla kuin täällä tänään. Kontekstista ja tuloksesta riippumatta meidän on jatkettava samalla tavalla. Turha spekuloida mistään muusta. Tämä on vahvuutemme ja siksi olemme voittaneet niin paljon otteluita tähän mennessä ja tulemme voittamaankin loppukaudella.

Artetan mukaan loppuhetkien tasoitusmaali oli vaikea ottaa vastaan.

– On aina vaikeaa, kun pudotat pisteitä loppuhetkillä. Sitä on vaikea ottaa vastaan, mutta sanoin pelaajilleni, että ollaan rehellisiä. Se, mitä teimme avausjaksolla oli uskomatonta, mutta toisen jakson myötä olisimme voineet hävitä ottelun. Meidän on oltava realistisia ja yrittää pelata samalla tavalla kuin avausjaksolla.

LUE MYÖS: Aaron Ramsdale piti Arsenalia pystyssä Liverpoolin vieraana: ”Kaksijakoiset fiilikset, mutta…”