West Ham päätyi torstaina belgialaisen Gentin vieraana 1-1-tasapeliin Konferenssiliigan puolivälierien avausosassa.

Hammers heilutti verkkoa jo 40. minuutilla, kun Nayef Aguerd tuikkasi pallon sisään Gentin maalivahdin Davy Roefin haparoidessa pelivälineen kanssa, mutta osuma hylättiin käsivirheen takia.

Hetkeä myöhemmin West Ham siirtyi lopulta johtoon. Vierasjoukkue yllätti Gentin nopealla heitolla rangaistusalueelle ja Jarrod Bowen petasi tyhjän maalin Danny Ingsille, joka ei erehtynyt.

Toista jaksoa oli takana reilut kymmenen minuuttia, kun Gent tuli tasoihin. Hugo Cuypers sai juonikkaan hyökkäyksen päätteeksi pallon rangaistusalueella, haki vasemman jalkansa vapaaksi ja tykitti kuulan sisään.

Draamaa riitti vielä lisäajan viimeisellä minuutillakin. West Hamin Lucas Paqueta oli jo karkaamassa maalintekoon, mutta Gentin Kamil Piątkowski taklasi häneltä pallon pois. Piątkowskille näytettiin punaista korttia, mutta videotarkistuksen jälkeen ulosajo peruttiin, eikä West Ham saanutkaan vapaapotkua.

Toinen osaottelu pelataan ensi viikon torstaina Lontoossa. Otteluparin voittaja saa vastaansa joko Anderlechtin tai AZ Alkmaarin.