Manchester United päätyi torstaina kotikentällään 2-2-tasapeliin Sevillaa vastaan Eurooppa-liigan puolivälierien avausosassa.

Unitedin Jadon Sancho heilutti verkkoa jo puolen minuutin jälkeen, mutta maali hylättiin paitsion takia.

Kotijoukkueen ei kuitenkaan tarvinnut odottaa maaliaan kauan, sillä avausosuma syntyi 15. minuutilla. Bruno Fernandes ujutti rangaistusalueelle syötön Marcel Sabitzerille, joka haki nopeasti jalkansa vapaaksi ja latasi pallon voimalla sisään.

Sama kaveri oli asialla viisi minuuttia myöhemmin, kun United tuplasi johtonsa. Tällä kertaa Anthony Martial pelasi Sabitzerin linjan taakse, ja Itävallan maajoukkuepelaaja viimeisteli toistamiseen.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

OptaFranz

@OptaFranz
2 - In his 73rd match in all European competitions, Marcel Sabitzer has scored his second brace, previously scoring twice in March 2020 for RB Leipzig against Tottenham in the UEFA Champions League. Shine.

Sevillan kavennusta odotettiin 85. minuutille saakka. Vieraiden Jesús Navas yritti pelata pallon maalille, mutta peliväline kimposikin Unitedin Tyrell Malacian kintuista suoraan verkkoon.

Pelattiin lisäajan toista minuuttia, kun Sevilla iski jälleen. Vieraiden Youssef En-Nesyri nousi keskityspallossa korkeimmalle, ja hänen puskunsa kimposi manchesterilaisten topparin Harry Maguiren kautta maaliin.

Kummatkin Sevillan osumat merkattiin Manchester Unitedin omiksi maaleiksi.

Toinen osaottelu pelataan Sevillassa ensi viikon torstaina. Otteluparin voittaja kohtaa välierissä joko Sporting CP:n tai Juventuksen, joka voitti avausosan 1-0.