Manchester City eteni Mestarien liigan välieriin.

Manchester City voitti puolivälierissä Bayern Münchenin yhteismaalein 4-1. Avausosa päättyi Manchesterissa 3-0 -voittoon ja keskiviikkona joukkueet päätyivät 1-1 -tasapeliin Saksassa.

Manchester Citylle kyseessä on kolmas peräkkäinen välieräpaikka Mestarien liigassa.

Manchester Cityn Bernardo Silva on ylpeä joukkueestaan. Silvan mukaan Manchester City ei lähtenyt keskiviikon otteluun takki auki avausosan tuloksesta huolimatta.

– Kyseessä oli kaksi toisistaan poikkeavaa ottelua. Tämä ottelu oli erilainen. Kaikki olettivat, että olimme jo edenneet välieriin, mutta Mestarien liiga ei toimi niin. Osoitimme olevamme tämän kilpailun vaatimalla tasolla. Olemme todella tyytyväisiä, koska ei ole helppoa voittaa tällaista Bayernia. Olemme onnellisia välieräpaikasta.

Manchester City kohtaa välierissä Real Madridin.

Joukkueet iskivät yhteen myös viime kaudella Mestarien liigan välierissä. Tuolloin Real Madrid järkytti Manchester Cityä iskettyään jälkimmäisen osan loppuhetkillä peräti kolme maalia ja eteni finaaliin. Manchester City oli vain sekuntien päässä finaalipaikasta. Silvan mukaan kentällä nähdään revanssihenkeä.

– Taas Real Madridia vastaan. Viime kaudella olimme hyvin turhautuneita siihen, millä tavalla hävisimme. Mestarien liiga on kilpailu, jonka haluamme todella voittaa ja meillä on mahdollisuus mennä Madridiin voittamaan avausosa. Tiedämme Real Madridin laadun varsinkin tässä kilpailussa. Tietenkin meillä on revanssi mielessä. Varmasti. Oli todella iso kolaus hävitä sillä tavalla. Haluamme päästä finaaliin.

LUE MYÖS: Manchester City kohtaa valtavan haasteen Mestarien liigassa – Guardiola: ”Maailman jokaisella seuralla on sellainen fiilis…”