Manchester City kohtaa Real Madridin Mestarien liigan välierissä.

Manchester City eteni välieriin voitettuaan puolivälierissä Bayern Münchenin yhteismaalein 4-1. Real Madrid sen sijaan kaatoi Chelsean yhteismaalein 4-0. Manchester Cityn ja Real Madridin välisen otteluparin voittaja kohtaa turnauksen finaalissa joko Internazionalen tai AC Milanin.

Arsenalin legendaarinen ex-valmentaja Arsène Wenger pitää Manchester Cityä pienoisena suosikkina välierissä. Wenger perustelee mielipiteensä Manchester Cityn puolustuksella.

– Antaisin Manchester Citylle pienen etulyöntiaseman. Antaisin sen, koska tällä hetkellä Manchester Cityn puolustus on stabiilimpi. Ehkä Real Madrid on hieman haavoittuvaisempi. Toisaalta Real Madrid on Real Madrid. He voivat tehdä maalin mitä tahansa joukkuetta vastaan hetkellä millä hyvänsä. Siksi näen otteluparin hyvin avoimena, Wenger totesi beIN Sportsille.

Otteluparin avausosa pelataan Bernabéulla 9. toukokuuta. Jälkimmäinen osa pelataan Etihadilla 17. toukokuuta.

LUE MYÖS: Manchester City kohtaa valtavan haasteen Mestarien liigassa – Guardiola: ”Maailman jokaisella seuralla on sellainen fiilis…”