Chelseassa ainakin kymmenen pelaajaa harkitsee siirtoa muualle joukkueen pudottua Mestarien liigasta, kertoo Evening Standard.

Europelien päättyminen käytännössä vahvisti, että Chelsealla ei ole tällä kaudella enää juurikaan pelattavaa. Pokaalin pokaalia ei ole tulossa, putoaminen Valioliigasta ei uhkaa, mutta viiden parhaan joukkoon on todella pitkä matka.

Osaa Chelsean pelaajista odottaa yli 30 prosentin palkanalennus ensi kaudella, kun joukkue ei pelaa Mestarien liigassa. Moni pelaaja on käskenyt agenttiaan löytämään kesällä uuden seuran.

Chelsean joukkueessa on koettu, että ylimitoitettu pelaajien haaliminen on ollut tuhoon tuomittu idea. Tällä hetkellä lontoolaisilla on edustusjoukkueessaan 32 pelaajaa.

Toppari Thiago Silva sanoi hiljattain, että Chelsea on joutunut laajentamaan pukuhuoneitaan, koska kaikille ei ollut enää tilaa.

Chelsea pyrkiikin luopumaan ensi kesänä ainakin kahdeksasta pelaajasta, mutta se ei halua menettää parhaita nuoria pelaajiaan muille Valioliiga-kilpailijoille.