Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Bernardo Silva näkee joukkuekaverissaan Erling Haalandissa ja Cristiano Ronaldossa paljon samaa.

Silva, 28, on seurannut viereltä, kuinka Haaland, 22, on viimeistellyt debyyttikaudellaan Citylle 42 ottelussa järisyttävät 48 maalia.

Portugalin maajoukkueessa Silvan kapteenina taas on toiminut hyökkääjälegenda Ronaldo, 38, joka on 122 osumallaan kaikkien aikojen maalintekijä miesten maajoukkuetasolla.

– Hänen (Haalandin) maalitilastonsa ovat uskomattomia, ne ovat ovat Cristianon ja Lionel Messin tasolla. Toivottavasti Erling jatkaa samaa menoa, koska me tarvitsemme hänen maalejaan kauden loppuun saakka, kommentoi Silva Arab Newsin haastattelussa.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

– Hänellä on ehdottomasti samanlainen mentaliteetti kuin Cristianolla. Hän haluaa aina olla rangaistusalueella ja tehdä maaleja. Hän ei välitä, koskeeko hän palloon kerran vai kaksi. Kun hän koskee palloon, hän tekee maalin. Hän vain on kunnon hyökkääjä.

– Me tiesimme jo ennen hänen saapumistaan, mihin Erling pystyy, koska hän oli tehnyt sitä muutaman vuoden ajan Norjassa, Itävallassa ja Saksassa. Me seurasimme häntä ja pelasimme häntä vastaan, mutta sitä ei voinut tietää, mille tasolle hän nousee tänne tullessaan.

Manchester City kohtaa seuraavassa ottelussaan Arsenalin keskiviikkona Valioliigan kärkikamppailussa.