Manchester Unitedin entinen toppari Marcos Rojo sanoo, että hän kävi vihaisena manageri Ole Gunnar Solskjærille, koska juuttui penkille Harry Maguiren takia.

Maguiresta, 30, tuli maailman kallein puolustaja, kun United hankki hänet kesällä 2019 Leicesteristä 87 miljoonalla eurolla.

Hän nousi nopeasti myös manchesterilaisten kapteeniksi, mutta Maguiresta on tullut viime vuosien aikana Unitedin kannattajien silmätikku. Englannin maajoukkuepelaajalle on sattunut kohtalokkaita virheitä, eikä hän ole onnistunut vastaamaan hintalappunsa tuomiin odotuksiin.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

UtdPlug

@UtdPlug
🚨 Those close to Harry Maguire insist he wants to fight for his future at United and regain a starting spot. @TheAthleticFC #MUFC ✅

Kritiikkivyörystä huolimatta Maguire sai Unitedissa aiemmin runsaasti peliaikaa. Tällä kaudella Lisandro Martínez ja Raphaël Varane ovat muodostaneet Unitedin luottokaksikon puolustuslinjassa, mutta Manchesterista toissa vuonna lähtenyt Rojo, 33, jäi Maguiren taakse nokkimisjärjestyksessä.

– Vuonna 2019 pelasin todella hyvin Englannissa. Pelasin Eurooppa-liigassa, mutta olin todella vihainen valmentajalle, koska hän valitsi Maguiren minua ennen joukkueeseen. Luojan kiitos he ovat nyt ottaneet hänet pos avauksesta ja Licha Martínez pääsee pelaamaan, kommentoi Rojo TyC Sportsin haastattelussa.

– Menin yhtenä päivänä Solskjærin toimistoon ja sanoin hänelle, että joko hän antaa minun lähteä toiseen seuraan tai sitten hänen on laitettava minut avaukseen. Sanoin, että on väärin, etten pelaa.

– Mutta hän sanoi minulle, että Maguiren oli pelattava siitä huolimatta, koska he olivat maksaneet hänestä niin paljon rahaa. Hän teki valtavia virheitä joka viikko, ja minä sanoin Solskjaerille: ”Perkele, anna minun pelata, koska tämä kaveri tekee valtavia virheitä joka viikko.”