Manchester City ja Real Madrid iskevät yhteen Mestarien liigan välierissä. 

Otteluparin avausosa pelataan Bernabéulla tiistaina 9. toukokuuta. Jälkimmäinen osa pelataan Englannissa keskiviikkona 17. toukokuuta.

Manchester City on pelannut suorastaan loistavan kauden ja voi edelleen voittaa triplamestaruuden keväällä. Manchester City on edennyt FA Cupin finaaliin ja lisäksi on kahden pisteen päässä Valioliigaa johtavasta Arsenalista. Manchester City on pelannut kaksi sarjaottelua Arsenalia vähemmän.

BT Sportin jalkapalloasiantuntija Rio Ferdinand uskoo Manchester Cityn voivan voittaa kaikki jäljellä olevat ottelunsa.

– Manchester City voi voittaa kaikki loppukauden ottelunsa. He ovat jo osoittaneet kykenevänsä siihen, kun katsoo heidän pistemääräänsä kahden edellisen kauden aikana.

Ferdinand kuitenkin muistuttaa, ettei Real Madridin pudottaminen Mestarien liigasta ole suinkaan yksinkertainen tehtävä. Päinvastoin.

– Real Madrid on se suurseura. On samantekevää, millaisessa vireessä Real Madrid saapuu siihen otteluun. Olemme nähneet, millainen historia heillä on Mestarien liigassa. Real Madrid voi luoda loistavan peliesityksen kuin tyhjästä. Heillä on maailmanluokan pelaajia kenttä täynnä ja riittävästi kokemusta voidakseen olla yhtä hyvä kuin Manchester City.