Erling Haaland rikkoi keskiviikkoiltana Valioliigan yhden kauden maaliennätyksen.

Haaland iski maalin West Hamin verkkoon. Kyseessä oli Haalandin sarjakauden 35. maali. Haaland ohitti siten Andy Colen ja Alan Shearerin, jotka jakoivat yhden kauden maaliennätystä 34 osumallaan.

Sky Sportsin jalkapalloasiantuntija Gary Neville pitää Haalandia pitkälti täydellisenä hyökkääjänä.

– Haaland on uniikki pelaaja. Hänellä on Harry Kanen viimeistelytaito, Wayne Rooneyn voima ja Ronaldo Nazárion nopeus. Haalandin nopeus juostessa on uskomatonta. Hän on niin räjähtävä. Haaland on kuin neljä pelaajaa yhdessä paketissa.

Kauden aikana Englannissa ollaan puhuttu paljon siitä, miten Haaland sopii Pep Guardiolan pelitapaan. Muun muassa Jamie Carragherin mielestä Manchester City on ennalta arvattavampi joukkue pelatessaan Haalandin kanssa. Lue lisää täältä. Neville ei ole enää samaa mieltä.

– Tämän kauden aikana monet miettivät minä mukaan lukien, pitäisikö Guardiola Haalandin kaltaisesta pelaajasta, koska jossain vaiheessa vaikutti siltä, ettei Haaland sopisi hänen pelitapaansa. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että heidän välinen harmonia on kunnossa ja kaikki on täydellisesti juuri kauden tärkeimmällä hetkellä.

LUE MYÖS