West Ham voitti Manchester Unitedin sunnuntai-iltana Valioliigassa 1-0.

Ottelun ainoa maali syntyi David De Gean suuresta virheestä. West Hamin Saïd Benrahma laukoi vaarattoman näköisen laukauksen boksin ulkopuolelta kohti De Geaa, mutta maalivahti ei saanutkaan hiljaista vetoa kiinni ja peliväline löysi tiensä maaliin.

Manchester United hävisi viime viikolla kaksi ottelua. Viime torstaina Brighton voitti Manchester Unitedin 99. minuutin rangaistuspotkumaalilla. Pallo vietiin pilkulle käsivirheen vuoksi.

Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag myöntää, että yksilövirheistä johtuneet tappiot syövät miestä.

– Turhauttavaa? Kyllä. Mielestäni aloitimme ottelun hyvin ja loimme maalipaikkoja, mutta emme käyttäneet niitä hyväksemme ja sitten teimme yhden virheen. Kaksi yksilövirhettä ja kaksi tappiota. Mutta sellaista se on.

Ten Hag toivoo De Gean jäävän Manchester Unitediin. Maalivahdin sopimus seuran kanssa päättyy kesällä.

– De Gealla on eniten nollapelejä Valioliigassa, emmekä olisi tällä sijalla ilman häntä. Emme ole huolestuneita. Tällaista tapahtuu, mutta meidän on joukkueena hyväksyttävä se, osoittaa asennetta ja kestävyyttä. Haluamme De Gean jäävän ja tehdä uuden sopimuksen hänen kanssaan.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
HÖPRSIS! Ei tarttunut tällä kertaa David De Gealla. 😬

#valioliiga