Newcastle on yhä kiinnostunut Leicesterin keskikenttäpelaajasta James Maddisonista, kertoo Telegraph.

Lehtitietojen mukaan Leicester myy 26-vuotiaan Maddisonin ensi kesänä huolimatta siitä, säilyykö joukkue Valioliigassa vai ei. Hänen siirtosummansa uskotaan liikkuvan 50-70 miljoonan euron tietämillä.

Newcastle teki Maddisonista jo viime kesänä tarjouksen, mutta tuolloin Leicester ei tarttunut siihen. Nyt tilanne on erilainen, sillä Leicester tarvitsee rahaa pelaajamyynneistä ja Maddisonin sopimus on päättymässä ensi kauden jälkeen.

Maddison on korkealla Newcastlen toivelistalla, mutta Magpies aikoo tavoitella häntä vain, jos Englannin maajoukkuepelaaja todella haluaa siirtyä St James’ Parkille. Newcastle luopuu Maddisonin tavoittelusta, jos se kokee jäävänsä varavaihtoehdoksi hänen odotellessa muita tarjouksia.

Telegraphin mukaan Maddison on tiettävästi avoin siirrolle Newcastleen, mutta hänen perässään on myös muita seuroja, eikä Maddison ole vielä tehnyt päätöstä tulevaisudestaan.