Chelsean toppari Thiago Silva haluaa lähteä Valioliigasta tulevana kesänä ja palata kasvattajaseuraansa Fluminenseen, kertoo Globo Esporte.

Silva, 38, solmi alkuvuodesta Chelsean kanssa kesään 2024 ulottuvan jatkosopimuksen, mutta Globo Esporten mukaan hän katuu tekemäänsä diiliä.

Brassikonkarin jatkosopimuksen jälkeen Chelsea on antanut kautensa toiset valmentajapotkut, pudonnut Mestarien liigasta ja vajonnut saavuttamattoman kauas ensi kauden europeleihin oikeuttavista sijoista.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Silva haluaa tiettävästi pelata ainakin yhden kauden Fluminensessa ennen kuin hän päättää pitkän ja menestyksekkään uransa. Brassiseurasta ollaan jo oltu yhteydessä häneen.

Telegraphin mukaan Chelsea ei todennäköisesti seiso Silvan tiellä, jos hän ilmoittaa seuralle, että haluaa lähteä. Se on kuitenkin vielä auki, vaatisiko Chelsea hänestä siirtokorvauksen.

Silva ei lähtökohtaisesti ole yksi niistä pelaajista, joista Chelsea yrittää päästä kesällä eroon, mutta hän saattaa saada haluamansa siirron kiitoksena hienosta palveluksestaan lontoolaisseuralle. Lisäksi Chelsealla on mukavasti vaihtoehtoja Silvan pelipaikalle.

Chelsea hankki Silvan kesällä 2020 hänen lähdettyä Paris Saint-Germainista, jossa hänen sopimuksensa oli päättynyt. Silva on pelannut Chelseassa 114 ottelua ja toiminut toisinaan lontoolaisten kapteenina.

Lue lisää Chelseasta: