David Rayan on määrä poistua Brentfordista kuluvan kauden jälkeen.

Raya on kertonut julkisuudessa hylänneensä kaksi Brentfordilta saamaansa jatkosopimustarjousta. Rayan nykyinen sopimus seuran kanssa päättyy ensi kauden jälkeen. Brentfordin on kerrottu asettaneen maalivahdilleen noin 40 miljoonan euron hintalapun.

Sky Deutschland kertoo Brentfordin hankkivan Freiburg-vahti Mark Flekkenin uudeksi ykkösmaalivahdikseen. Lue lisää täältä.

Fabrizio Romanon saamien tietojen mukaan Tottenham on kiinnostunut Rayasta. Tottenhamin on määrä tehdä päätös uuden maalivahdin hankinnasta sitten, kun seuralla on uusi urheilutoimenjohtaja.

Pitkäaikaisen Tottenham-vahti Hugo Lloris’n odotetaan poistuvan seurasta kesällä.

36-vuotiaan Tottenham-kapteenin sopimus kattaa vielä ensi kauden, mutta siitä huolimatta osapuolten odotetaan hyvästelevän toisensa jo viikkojen kuluttua. Lloris on jo pelannut viimeisen ottelunsa Tottenhamin paidassa, sillä ranskalaiskonkari kärsii loukkaantumisesta.

LUE MYÖS