Manchester City pelasi keskiviikkoiltana yhden kauden parhaista otteluistaan voitettuaan Real Madridin tyylipuhtaasti 4-0.

Manchester City eteni Mestarien liigan finaaliin voitettuaan välierissä Real Madridin yhteismaalein 5-1.

BT Sportin jalkapalloasiantuntija Michael Owen jäi melkein sanattomaksi Manchester Cityn peliesityksen edessä.

– Manchester City on tällä hetkellä täysin eri tason joukkue mihin tahansa verrattuna. He murskasivat Real Madridin palasiksi. Ensimmäisen jakson peliesitys oli paras, jonka muistan nähneeni. Manchester City tappoi Real Madridin heti käsittelyssä ja ottelu oli jo ohi tauolla. Manchester City pelasi todella ammattimaisesti toisella jaksolla. He olivat jo tuhonneet Real Madridin avausjaksolla. Manchester City on ollut muutaman kuukauden ajan täysin fantastinen.

Pelaajaurallaan Real Madridissakin pelannut Owen uskoo Manchester Cityn voittavan triplamestaruuden. Se on vain kolmen ottelun päässä, sillä Manchester Cityllä on viikonloppuna mahdollisuus varmistaa Valioliigan mestaruus. Mestarien liigan finaalin lisäksi se on myös FA Cupin finaalissa.

– Manchester Cityn jokainen pelaaja pelaa maksimitasollaan ja lisäksi heillä on valmentaja, joka on täysi nero. Näen tämän joukkueen voittavan triplan.

– Tämä oli armotonta. Ja on huomioitava vastustaja ja se, missä vaiheessa kilpailua ollaan. Kaikki paineet olivat Manchester City niskassa. Tämä oli uskomatonta. Henkeni salpaantui katsoessani Manchester Cityä, Owen summasi.

LUE MYÖS: Manchester City enää kolmen voiton päässä triplamestaruudesta – näin Guardiola kommentoi

Thierry Henry nosti paljon parjatun Man City -pelaajan esiin – kehui maasta taivaisiin: ”Laittanut uskomattomia pelaajia takataskuunsa”