Manchester City eteni keskiviikkoiltana Mestarien liigan finaaliin voitettuaan Real Madridin välierissä lopulta yhteismaalein 5-1.

Manchester Cityn Kyle Walker pelasi loistavan otteluparin.

Kokenut laitapuolustaja esiintyi edukseen Bernabéulla ja keskiviikkona Etihadilla. Varsinkin jälkimmäisessä osaottelussa Walker piti Viníciuksen täysin pimennossa.

Walker on pelannut nappikauden, vaikka vielä kuukausi sitten Pep Guardiola sanoi julkisuudessa, ettei Walker sovi hänen pelitapaansa. Lue Walkerin mietteet Guardiolan ulostulosta täältä.

CBS Sportsilla Mestarien liigan otteluita analysoiva Thierry Henry kehui Walkerin maasta taivaisiin.

– Walker on kuin eläin. Kun joudut juoksemaan häntä vastaan, kenties kannattaisi vain lopettaa heti alkuunsa. Yhdessä vaiheessa Walker oli kaukana Viníciuksen takana, mutta silti Walker onnistui saavuttamaan hänet. Walker otti pallon, sanoi heipat Viníciukselle ja lähti toiseen suuntaan. Hän on niin hyvä tuollaisissa tilanteissa.

– Minun on sanottava se, että Walker pisti Kylian Mbappén takataskuunsa MM-kisojen puolivälierissä. Walker on laittanut useita uskomattomia pelaajia takataskuunsa. Häntä ei ole helppo voittaa. Walkerille on annettava paljon kunnioitusta.

LUE MYÖS: Manchester City enää kolmen voiton päässä triplamestaruudesta – näin Guardiola kommentoi

LUE MYÖS