Aston Villa oli hiljattain toden teolla Mateu Alemanyn kintereillä.

Barcelonan jalkapallojohtaja sai hyvin rahakkaan sopimustarjouksen Aston Villalta. Aston Villa oli valmis tuplaamaan Alemanyn palkan saadakseen kehutun jalkapallojohtajan organisaatioonsa. 

Alemany näytti jo vihreää valoa saamalleen tarjoukselle, jonka vuoksi Barcelona tiedotti hänen vaihtavan maisemaa kuluvan kauden jälkeen. Alemany vieraili paikan päällä Birminghamissa tapaamassa Aston Villan seurajohtoa.

Keskiviikkona Alemany kuitenkin ilmoitti Barcelonan puheenjohtaja Joan Laportalle halustaan sittenkin jäädä seuraan. Laporta hyväksyi Alemanyn pyynnön.

Aston Villan päävalmentaja Unai Emery kertoi lehdistötilaisuudessaan mielipiteen tapahtuneesta.

– Puhuimme Alemanyn kanssa kaksi viikkoa sitten siitä mahdollisuudesta, että hän tulisi tänne. Keskustelut sujuivat positiivisesti, mutta lopulta hän ei tulekaan. Jatkamme projektiamme ja seuran ja joukkueen kehittämistä. Alemany on kokenut huippuammattilainen. Tunnen Alemanyn ja silloin tällöin tapaan hänet, mutta nyt olemme hyvin keskittyneitä Aston Villan projektiin. Yritämme saada jonkun auttamaan meitä. Alemany jää Barcelonaan.

– Hän on Barcelonassa ja jatkaa siellä. Miksi? Koska Barcelona on todella hyvä seura. Puhuimme mahdollisuudesta, mutta hän päätti jäädä Barcelonaan. Alemany on ollut todella kunnioittavainen meitä kohtaan ja mekin olemme kunnioittavaisia häntä kohtaan.

LUE MYÖS