Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag sanoo, että keskikenttäpelaaja Casemiro on ylittänyt odotukset debyyttikaudellaan Valioliigassa.

United hankki Casemiron, 31, viime kesänä Real Madridista yli 70 miljoonalla eurolla. Manchesterilaiset tiesivät saavansa viisinkertaisen Mestarien liigan voittajan, mutta brassitähdestä on paljastunut uusia puolia Englannissa.

Casemirosta on ollut yllättävän paljon apua myös hyökkäyspäähän, sillä hän on tehtaillut tällä kaudella kuusi osumaa ja seitsemän maalisyöttöä. Madridissa Casemiro oli vain yhdellä kaudella yhtä monessa maalissa suoraan mukana.

Brassikonkarin viimeisin osuma syntyi lauantaina, kun hän taituroi akrobaattisen maalin 1-0-vierasvoitossa Bournemouthia vastaan.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Casemirolta FANTASTINEN kehonhallinta ja viimeistely! 🤌

#Valioliiga

Ten Hagilta kysyttiin pelin jälkeen, onko Casemiro ylittänyt hänen odotuksensa.

– Ehdottomasti, heittämällä. Meille selvisi analyysistamme, että kaipasimme pelaajaa keskikentälle. Tutkimme asiaa ja etsimme pelaajaa. Se ei ollut helppoa, koska ei ole monta tällaisen profiilin pelaajaa, joka sopii Manchester Unitedin vaatimustasolle, kommentoi ten Hag ESPN:n mukaan.

– Olemme iloisia, että löysimme hänet ja hänen panoksensa on valtava. Hän tuo tasapainoa keskikentälle ja olemme saaneet paljon voittoja tällä keskikentällä.

– Hän yllättää jatkuvasti. Hän on niin loistava jalkapalloilija. Tiedämme, että hän on erittäin hyvä organisoimaan, ennakoimaan, voittamaan kaksinkamppailuja, taistelemaan ja pitämään joukkueen kasassa, mutta pallonhallinnassa hänen syöttöjensä jakelu ja viimeistely ovat erittäin tärkeitä.

Lue lisää Man Unitedista: