Julen Lopetegui saattaa jättää Wolverhamptonin päävalmentajan paikan lähiaikoina.

Lopetegui sai hiljattain tietää Wolverhamptonin merkittävistä FFP (Financial Fair Play) -ongelmista, jotka estävät seuraa käyttämästä juurikaan rahaa kesän siirtoikkunassa. Seuran on lisäksi myytävä pelaajiaan.

Marcan mukaan Lopetegui haluaisi lähtökohtaisesti jäädä seuraan, mutta se ei ole vielä suinkaan varmaa. Lue lisää täältä.

Lopetegui otti kantaa seuran tilanteeseen torstaisessa lehdistötilaisuudessaan.

– Keskustelemme, jotta saan tietää todellisen tilanteen. Minulla on sopimus voimassa ja olen joukkueen valmentaja ensi kaudella, mutta katsotaan mitä tapahtuu. Tämä on jalkapalloa. Jos meillä ei ole rahaa hankintoihin ja samalla on myytävä pelaajia, niin on vaikea parantaa… Sen vuoksi on hyvin tärkeää olla valmistautunut ja siksi haluan tietää enemmän mahdollisuuksistamme, jotta tulevaisuuteni on selvempää.

Espanjalaisluotsi ei suinkaan vaadi seuralta huippuhankintoja.

– Nyt on aika keskustella. Talousvaikeuksissa oleva seura on uusi haaste minulle. En tiennyt siitä aiemmin. En ajattele hankkivani pelaajia Real Madridista tai Barcelonasta. En pyydä uskomattomia hankintoja. Ajattelen hankkivani hyviä ja nuoria pelaajia kenties Mestaruussarjasta.

Wolverhampton palkkasi Lopeteguin päävalmentajakseen viime syksynä, kun seura oli Valioliigassa sarjajumbon paikalla. Nyt Wolverhampton on sarjataulukossa 13. sijalla.