Rúben Neves siirtyy pian Wolverhamptonista Barcelonaan, kertoo portugalilaislehti A Bola.

Lehden mukaan Barcelona ja Wolverhampton ovat päässeet yhteisymmärrykseen 30 miljoonan euron siirtosummasta. Nevesin nykyinen sopimus Wolverhamptonin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, eikä hän ole suostunut seuran jatkosopimustarjoukseen.

Wolverhamptonin avainpelaaja totesi hiljattain julkisuudessa aikovansa tavoitella unelmiaan, kun häneltä kysyttiin mahdollisesta siirrosta.

Nevesin tulevaisuudesta on puhuttu pitkään.

Katalonialaismedian mukaan Barcelonan valmennusjohto ei ole näyttänyt vihreää valoa Nevesin siirrolle, koska he kokevat, ettei Neves kykene ottamaan Sergio Busquetsin roolia itselleen. Busquets jättää Barcelonan ensi viikolla.

Sen sijaan Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta on hyvin innoissaan Nevesin hankinnasta. Nevesin agentti Jorge Mendes kuuluu Laportan lähipiiriin ja kaksikko on käytännössä keskenään sopinut Nevesin Barcelona-siirron.

26-vuotias keskikenttäpelaaja on edustanut Wolverhamptonia kuuden vuoden ajan.