Real Madrid saa mahdollisuuden hankkia Harry Kanen Tottenhamista, jos Cadena SER -kanavan tiedot pitävät kutinsa.

Kanen kerrotaan tiedostavan, että Tottenhamin eväät on syöty. Hän haluaa kokea, miltä mestaruuden voittaminen tuntuu, mutta ei usko, että se on mahdollista ”Spursissa”. Kanen, 29, sopimus loppuu kesällä 2024. Nyt kun hän on vielä alle 30-vuotias, hänen on mahdollista päästä isoon seuraan isolla rahalla.

Tottenham on tilanteen tasalla. Seurajohdossa ymmärretään, että se joutuisi ”maksamaan” kymmeniä miljoonia euroja ylimääräistä Kanen seuraavasta vuodesta, jos hän lähtisi heti kauden päätyttyä muualle ilmaisella siirrolla. Tottenham ei kuitenkaan halua vahvistaa pahimpia kilpailijoitaan.

Real Madridin ykköshyökkääjä Karim Benzema täyttää joulukuussa 36 vuotta. Moni muu maailmantähti on jo hänen iässään siirtynyt joko jäähdyttelemään pienempiin ympyröihin tai kokonaan eläkkeelle. Real kartoittaa siirtomarkkinoita ja pitää Kanea varteenotettavana vaihtoehtona Benzeman rinnalle. Cadena SERin mukaan Real koettanee tingata hintaa alaspäin tarjoamalla Eden Hazardia Tottenhamille.