Barcelona yrittää vahvistaa keskikenttäänsä todella isolla rahalla. The Times kertoo, että suurissa talousvaikeuksissa painiva katalonialaisseura puuhaisi tarjouksen tekemistä Bruno Guimarãesista.

Lehden tietojen mukaan Barcelonassa uskotaan, että noin 100 miljoonan euron tarjous olisi tarpeeksi vastustamaton Newcastlelle. Kokonaan toinen juttu on, mistä Barcelona vetäisi yhtäkkiä 100 miljoonaa.

Newcastlelle Guimarães on ollut aivan nappihankinta. 25-vuotias brasilialainen ostettiin Lyonista 42,1 miljoonalla eurolla tammikuussa 2022. Alkuun Guimarãesia ajettiin sisään pienillä minuuteilla, mutta melko nopeasti mies vakiinnutti paikkansa Newcastlen keskikentän pohjalla.

Barcelonalla on suuri tarve korvata keskikentän pohjaa vuosikaudet dominoinut Sergio Busquets jollakulla eliittitason pelaajalla. Guimarães voisi olla vastaus, muttei kovin edullinen sellainen.

LUE MYÖS