Marco Asensio jättää Real Madridin seuraavina viikkoina.

Asension sopimus Real Madridin kanssa päättyy kesäkuussa, eikä hän hyväksynyt saamaansa jatkosopimustarjousta.

Asensio on pettynyt Real Madridin palkkatarjoukseen ja pieneen peliaikaan kuluvalla kaudella.

Marcan saamien tietojen mukaan Asensio on hyvin lähellä siirtoa Aston Villaan. Asensio ei ole toistaiseksi tehnyt lopullista päätöstä seuraavasta seurastaan, mutta tällä hetkellä Aston Villa on pelaajan todennäköisin uusi osoite.

Aston Villan päävalmentaja Unai Emery on keskustellut Asension kanssa puhelimessa ja esitellyt hänelle projektinsa. Emery saapui Aston Villan peräsimeen viime syksynä, kun seura oli Valioliigan alemmassa keskikastissa, mutta luotsi onnistui nostamaan Aston Villan seitsemänneksi. Aston Villa pelaa siten ensi kaudella Konferenssiliigassa.

27-vuotias Asensio ehti pelata Real Madridin edustusjoukkueessa seitsemän vuoden aikana 285 ottelussa.

Fabrizio Romanon mukaan Aston Villa lähetti ensimmäisen tarjouksensa Asensiolle viime viikolla.

LUE MYÖS