Manchester Cityn tähtihyökkääjä Erling Haaland sanoo tekevänsä kaikkensa, jotta joukkue päättäisi kautensa triplamestaruuteen.

City on voittanut tällä kaudella jo Valioliigan, ja sillä on mahdollisuus pokaaliin myös FA Cupissa sekä Mestarien liigassa.

Lauantaina City kohtaa naapurinsa Manchester Unitedin FA Cupin finaalissa ja viikkoa myöhemmin Internazionalen Mestarien liigan loppuottelussa.

Haaland, 22, on ylittänyt kaikki odotukset debyyttikaudellaan Englannissa. Hän siirtyi Manchester Cityyn viime kesänä Borussia Dortmundista 60 miljoonalla eurolla. Norjalaiskärki on ehtinyt pelata Cityssä 51 ottelua tehden niissä yhteensä 52 maalia ja syöttäen yhdeksän.

– Tämän takia he tietysti ostivat minut, sitä ei tarvitse salata, kommentoi Haaland BBC:lle.

– Se (triplamestaruus) merkitsisi kaikkea. Teen kaikkeni, jotta se toteutuisi. Se on suurin unelmani ja toivottavasti unelmat toteutuvat.

– Mutta se ei ole helppoa – meillä on edessä kaksi finaalia kahta hyvää joukkuetta vastaan, jotka tekevät kaikkensa tuhotakseen sen [unelman].

– He ovat motivoituneita, he ovat valmiita ja meidän on oltava parhaimmillamme, sillä siten meillä on todella hyvät mahdollisuudet saavuttaa se.

Haaland oli nouseva tähti jo ennen siirtoaan Englantiin, mutta hän myöntää, että sensaatiomainen debyyttikausi Cityssä on muuttanut hänen elämänsä. Hän on julkisuuden henkilö, joka tunnetaan ympäri maailmaa.

– Se on mukavaa, se tarkoittaa, että olen tehnyt jotain oikein. Elämäni on tietysti muuttunut, en voi enää elää niin normaalisti. Sellaista elämäni on, en voi valittaa. Yritän nauttia jokaisesta hetkestä ja sellaista se on.

– Olen 196 cm pitkä ja minulla on pitkät vaaleat hiukset, joten minne tahansa menenkin, ihmiset näkevät minut. Sellaista elämäni on. Mitä voin tehdä?

– En voi tehdä mitään, sellaista on elämäni. Minun on vain yritettävä nauttia siitä niin paljon kuin voin. Yritän rentoutua, kun olen kotona hyvien ihmisten kanssa, se on todella tärkeää. Yritän vain nauttia elämästäni.

Lue lisää Man Citystä: