Tottenham on kiinnostunut Manchester Unitedin topparista Harry Maguiresta, kertoo Telegraph.

Maguire, 30, on Unitedin kapteeni ja hänen sopimustaan on jäljellä vielä kaksi vuotta, mutta Englannin maajoukkuepelaajan tulevaisuudella on spekuloitu jo pitkään.

Manchesterilaisten kippari pelasi tämän kauden Valioliigassa vain 16 ottelussa ja aloitti niistäkin puolet vaihdossa. Topparien nokkimisjärjestyksessä kärkisijoja miehittävät Raphaël Varane ja Lisandro Martínez, mutta Maguiren edelle ovat kiilanneet myös Victor Lindelöf sekä laitapuolustaja Luke Shaw.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Telegraph Football

@TeleFootball
Tottenham interested in signing Harry Maguire from Manchester United.

#TelegraphFootball | #THFC

Unitedin manageri Erik ten Hag sanoi viime viikolla, että Maguiren on tehtävä päätös tulevaisuudestaan. Hollantilaisluotsi myönsi, että kapteeni on tyytymätön peliaikaansa, mutta ten Hag on jatkuvasti kehunut Maguiren asennetta ja ammattimaisuutta.

Manchester United haluaisi tunnetusti Tottenhamin tähtihyökkääjän Harry Kanen, mutta Maguiren potentiaalinen siirto ei liity tai viittaa siihen, että Spursin ykköstykki olisi liikkumassa toiseen suuntaan.

Maguiren siirto Tottenhamiin saattaisi jopa houkutella Kanea jäämään seuraan, sillä he ovat hyviä ystäviä Englannin maajoukkueesta ja Kane on Telegraphin mukaan suositellut Maguiren ostamista Spursille aiemmin.