Ange Postecoglou liittyy Tottenham Hotspurin manageriksi neljän vuoden mittaisella sopimuksella. Seura vahvisti uutisen tiistaina.

Postecoglou, 57, valmensi kaksi edellistä vuotta Skotlannin suurseuraa Celticiä. Joukkue voitti molempina kausina pääsarjan mestaruuden. Postecogloun voittoprosentti oli 73,45 kaikki kilpailut huomioiden.

– Ange tuo [joukkueeseen] myönteisen ajattelutavan ja nopean, hyökkäävän pelityylin. Hänellä on vahva ansioluettelo, mitä tulee pelaajien kehittämiseen, ja [hän] ymmärtää akatemia tärkeyden, totesi Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy seuran tiedotteessa.

Tottenham harkitsi tehtävään myös Xabi Alonsoa ja Julian Nagelsmannia, mutta kuten lähihistoria on osoittanut, isojen nimien on kannattanut kiertää Tottenham kaukaa. José Mourinhon, Nuno Espirito Santon ja Antonio Conten pestit päättyivät katkerasti.

Postecoglou aloittaa toimessaan 1. heinäkuuta. Hänen apuvalmentajansa nimetään myöhemmin.