Rúben Dias uskoo Manchester Cityn voivan tehdä vain yhden virheen Mestarien liigan finaalissa. City kohtaa Istanbulissa Serie A -jätti Internazionalen lauantai-iltana pelattavassa loppuottelussa.

Inter on enää viimeinen este Cityn triplamestaruuden tiellä. Manchesterilaisseura on jo kaapinut Valioliigan mestaruuden ja FA Cupin haltuunsa.

– Suurin virhe jonka voisimme tehdä, on unohtaa tämän olevan finaali, Portugalin maajoukkuetoppari Dias kommentoi lehdistölle.

– Ihmiset voivat sanoa mitä haluavat. Tässä ottelussa ei ole omissa papereissani suosikkeja. Kyse on aina finaalista. Ei ole mitään merkitystä, mitä olet tehnyt saavuttaaksesi sen. Suosikkina oleminen alkaa vasta kentältä.

– Meillä on jo kaksi titteliä. Teemme kaikkemme voittaaksemme sen viimeisen.

Dias tunnistaa Interin haasteet vastustajana. Portugalilaistähti kunnioittaa loppuotteluun asti edennyttä italialaisseuraa.

– Jos tämä olisi helppoa, kyse ei olisi finaalista. Tunnistamme Interin vahvuudet. Kyse ei ole vain yhdestä tai kahdesta pelaajasta. Jos emme kunnioita heitä tarpeeksi, teemme sen yhden virheen. Me emme tule tekemään sitä virhettä.

LUE MYÖS!