Roberto De Zerbi haluaa jäädä Brightoniin.

Italialaisluotsi ilmoitti siitä perjantai-iltana Sky Sportsin haastattelussa. De Zerbin ilmoitus on merkittävä uutinen Brightonille, sillä luotsin tulevaisuudesta on puhuttu jo pitkään. De Zerbi on herättänyt useiden seurojen kiinnostuksen, eikä luotsi ole aiemmin kertonut jäävänsä Brightoniin.

Saksalaismedian mukaan muun muassa Bayern München on tiedustellut De Zerbin tilannetta. De Zerbin sopimus Brightonin kanssa päättyy kesällä 2026.

De Zerbi on todennut aiemmin julkisuudessa, ettei ole varma, onko Brightonin projekti riittävän kunnianhimoinen hänelle. De Zerbi tiedostaa, ettei hän aina ajattele ainoastaan järjen kanssa. Joskus tunteet vievät voiton.

– Haluaisin jäädä Brightoniin, koska rakastan pelaajiani, tätä kaupunkia, seuraa ja kannattajia. Sanoin jo kannattajatapaamisessa, että jos olen onnellinen täällä, ei ole olemassa seuraa, joka onnistuisi saamaan minut lähtemään. Minun on löydettävä tasapaino järjen ja tunteen kanssa. Joskus osa minusta ajattelee tunteen kanssa. Toinen puoli minusta on rauhallisempi analysoidakseen paremmin tilannetta.

De Zerbi kertoi keskustelevansa lähiaikoina tulevaisuudestaan Brightonin seurajohdon kanssa.

LUE MYÖS