Manchester United valmistelee tarjousta Atalantan hyökkääjästä Rasmus Højlundista, kertoo Telegraph.

United hankki tänä kesänä jo Mason Mountin Chelseasta 64 miljoonalla eurolla, ja manchesterilaiset tavoittelevat tänä kesänä vielä kahta oleellista hankintaa: uutta maalivahtia ja keskushyökkääjää.

Manchester United neuvottelee parhaillaan Internazionalen kamerunilaisvahdin André Onana siirrosta, jonka odotetaan toteutuvan 50-60 miljoonalla eurolla.

Mounti ja Onanan siirtosummien myötä rahaa uuteen hyökkääjään ei jää tolkuttomasti, mutta United uskoo saavansa Højlundin, 20, tänä kesänä noin 60 miljoonalla eurolla. Lisäksi on oleellista, että manchesterilaiset saavat tänä kesänä omia pelaajiaan kaupaksi.

Aiemmin United yhdistettiin myös Tottenhamin Harry Kaneen ja Napolin Victor Osimheniin, mutta kumpikin osoittautui erittäin kalliiksi vaihtoehdoksi. Myös Eintracht Frankfurtin Randal Kolo Muanin nimi on pyörinyt huhuissa, mutta Telegraphin mukaan Unitedin manageri Erik ten Hag ottaisi ennemmin Højlundin.

Tanskalaiskärki Højlund on vielä varsin kokematon pelaaja miesten otteluissa, mutta häntä pidetään valtavan potentiaalisena. Viime kaudella hän iski Atalantalle 34 ottelussa kymmenen osumaa ja antoi neljä maalisyöttöä. A-maajoukkuetasolla Højlundilla on tilillään kuusi peliä ja yhtä monta maalia.

Linkki twiittiin.